Team Sp8ces coworking Maria
MariaHospitality Associate
Filosofistuderende på CBS

Refleksiv og detaljeorienteret med passion for bæredygtighed, det æstetiske og mennesker.

DesislavaSales Executive
Sp8ces teammedlem Motiejus
MotiejusLead Developer
Developer at heart
Team Sp8ces Pernille
PernilleHospitality & Communication Manager
Athlete gone strategisk design ninja

80% jysk muld, 12,5 % fynsk brunsviger og 7,5% originalitet

Billede af Niels Meibom CEO og founder af Sp8ces
NielsCEO
Inspirator & Do'er

Corporate gone startup. Brænder for udvikling og innovation. Ski, natur, rejser, ny teknologi, min søn og fodbold står højt på hitlisten.

Sp8ces teammedlem Azita
AzitaHospitality Associate
Handlingsorienteret & go-getter

Social og levende karakter. Søger inspiration i det usædvanlige og trives i positivt menneskeligt samvær.

mursten gamle industrikvarter coworking

OM OS

Sp8ces er på en mission. Vi tror på, at den tid hvor man kun arbejder ud fra sit faste arbejdsbord på sin faste lokation, er ved at være passé. Vi tror også på, at mange mennesker ønsker mere end blot smukke omgivelser og gode forhold for deres arbejdsliv – vi tror, at det at blive del af noget større, et fællesskab, et inspirerende community kan være det der løfter arbejdsoplevelsen til det ønskede niveau.

Samtidig har vi en stærk passion for bedre udnyttelse af eksisterende ressourcer. Nogen kalder det deleøkonomi eller bæredygtighed. Når det gøres rigtigt, med respekt for alle parter, kalder vi det bare sund fornuft.

For Sp8ces står det klart, at eksisterende inspirerende lokaler oftest kan benyttes mere optimalt – til gavn for såvel lejerne af disse lokaler som de medlemmer vi er opsatte på, at ville give bedre arbejdsbetingelser gennem et attraktivt udbud af coworking muligheder til en fornuftig pris.

Ved at gå i partnerskab med restauranter, hoteller og andre med inspirerende lokaler, der ofte ikke udnyttes om dagen, tror vi på, at vi har fundet en vej hvorved vores missioner kan mødes. Vi kan tilbyde vores medlemmer et netværk af smukke arbejds- og mødesteder spredt over byen, et inspirerende community, førsteklasses serviceniveau og alt sammen til en særdeles attraktiv pris grundet vores unikke partnerskab med restauranterne og andre partnere.

Velkommen til fremtiden!

X