PRØV SP8CES GRATIS I 1 MÅNED

Inkluderet

Fri adgang til alle lokationer
Lynhurtigt internet
Gratis kaffe og te
Dedikeret Service
Spændende Events
Inspirerende Netværk
Opbevaring af bøger
Masser af Strøm

Specialepladser til 499,- pr måned

En god og inspirerende løsning for den studerende.

Hos Sp8ces bliver du del af et kontorfællesskab med iværksættere, freelancers, studerende, små og store virksomheder. Vi tilbyder et begrænset antal specialepladser på udvalgte lokationer til kun 499,- inkl. moms pr måned. Lokationer er Nimb Hotel, Bob Bistro, Absalon Hotel, Adina Apartment Hotel samt vores lokationer i Århus.

Der er gratis kaffe og te, hurtigt internet, mulighed for opbevaring af bøger (gælder kun Nimb og BobBistro) efter nærmere aftale, værter på lokationerne, og løbende inspiration i form af events og sociale arrangementer.

Du får en specialeplads i åbent miljø, gode muligheder for såvel selvstændig fordybelse som for uformelle møder og diskussioner hvilket går Sp8ces velegnet både hvis du skriver individuelt eller i en mindre gruppe. Du binder dig kun for indeværende måned og opnår således den maksimale fleksibilitet i forhold til din specialeplads.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at få en eller flere specialepladser på [email protected] eller tilmeld dig dit specialepladsmedlemskab nedenfor.

Prøv specialeplads en måned gratis

X