PRØV SP8CES GRATIS I 1 MÅNED

Inkluderet

Fri adgang til lokationerne
Lynhurtigt internet
Gratis kaffe og te
Dedikeret Service
Spændende Events
Inspirerende Netværk
Opbevaring af bøger
Masser af Strøm

Specialepladser til 499,- pr måned

En god og inspirerende løsning for den studerende.

Hos Sp8ces bliver du del af et kontorfællesskab med iværksættere, freelancers, studerende, små og store virksomheder. Vi tilbyder et begrænset antal specialepladser på udvalgte lokationer til kun 499,- inkl. moms pr måned. Lokationer er Tapas Huset, Hotel Østerport Bob Bistro, Absalon Hotel, Adina Apartment Hotel samt vores lokationer i Århus.

Der er gratis kaffe og te, hurtigt internet, værter på lokationerne, og løbende inspiration i form af events og sociale arrangementer.

Du får en specialeplads i åbent miljø, gode muligheder for såvel selvstændig fordybelse som for uformelle møder og diskussioner hvilket går Sp8ces velegnet både hvis du skriver individuelt eller i en mindre gruppe. Du binder dig kun for indeværende måned og opnår således den maksimale fleksibilitet i forhold til din specialeplads. Sp8ces er dit alternativ til et specialekontor.

På enkelte lokationer er der mulighed for opbevaring af en håndfuld bøger. Nyd at skifte lokation i forhold til din inspiration og geografi. Med en specialeplads hos Sp8ces kommer du til at sidde i et dedikeret arbejdsmiljø, som kan fordre din effektivitet og proces.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg kun benytte Sp8ces specialeplads, hvis jeg er specialestuderende?

Nej, alle studerende kan benyttes Sp8ces som læseplads, til deres opgaveskrivning eller bacheloropgave.

Kan man medbringe egen mad på lokationerne?

Ja, på de lokationer som er udvalgt til specialepladser, er der mulighed for at medbringe egen mad. Der er oftest også rabat på maden, der laves på stedet.

Kan vi være sikre på, at der er plads på stederne?

Ja, alle de udvalgte lokationer der fungerer som alternativt specialekontor er store steder med masser af plads. I Sp8ces app’en kan I altid få en indikation af, hvor travlt der er på en given lokation netop nu.

 

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at få en eller flere specialepladser på [email protected] eller tilmeld dig dit specialepladsmedlemskab nedenfor.

Få specialeplads en måned gratis nu

X