Vælg dit medlemskab

Vælg det medlemskab som passer bedst til dit forventende behov i forhold til brug af Sp8ces. Du kan altid opsige til udgangen af indeværende periode. Intet depositum eller oprettelsesgebyrer.

Bliv medlem & download Sp8ces app

Når du har valgt det medlemskab der passer dig bedst, skal du fuldføre tilmeldingen. Du vil nu have adgang til alle vores lokationer. Download vores app for at finde og tjekke nemt ind på lokationerne.

Benyt alle lokationerne

Kom ud og benyt lokationerne. Deltag i vores løbende events og netværk. Inviter gæster og nyd dine nye arbejds- og møderammer.

Faciliteter & Fordele

Imødekommende Service

Søde værter sørger for at tage godt imod dig og dine gæster. De sikrer, at serviceniveauet altid er højt, stemningen god og smilene mange.

Gratis Kop Kaffe og Te

Vi sørger for god gratis kop kaffe og te til dig, hver dag du tjekker ind på en work lounge. På flere lokationer tilbydes der også rabat på mad til Sp8ces medlemmer, ligesom udvalgte steder har kaffe ad libitum.

Wifi & Strøm

Lynhurtigt internet og tilgængelige strømstik sikrer, at du altid er på.

Netværk og Events

Du bliver en del af et inspirerende netværk med mulighed for udveksling af erfaringer, læring og socialisering. Vi byder også på en række spændende events – fra faglige til sociale.

Enkel og gennemsigtig pris

Vores unikke partnerskaber gør os i stand til at tilbyde adgang til en række lokationer og høj service til en særdeles attraktiv pris. Der er naturligvis intet depositum, opstartsgebyr eller binding ud over indeværende måned.

Fri adgang til alle lokationer

Din to-do-liste ændrer sig hver dag – Hvorfor ikke vælge et arbejdsted der matcher? Med Sp8ces får du fri adgang til at arbejde eller holde møder på den eller de lokationer, der passer dig bedst – idag.

X