Unikke lokaler til møder og events

 Find det perfekte sted til dit næste møde
(kræver ikke medlemskab hos Sp8ces for at booke mødelokaler)

Privaten - Odense

Charmerende og inspirerende lokale centralt i Odense på Privaten / Cage Kræz. Plads til 30 personer, god forplejning og AV udstyr. Også mulighed for at leje hele Privaten til events og selskaber med plads til 100 personer.

Kontakt os for pris

Steel House Copenhagen - Vesterbro

Skal dit næste møde afholdes i helt anderledes omgivelser end normalt? Så boost inspirationen og mulighederne for at hente ny kreativitet ved at booke den unikke biograf på Steel House Copenhagen.

Merchant Room mødelokale

The Whiskey Room - Århus

Hold dit næste møde i det flotte lokale, The Whiskey Room på Merchant Room i Århus. Her er plads til op til 15 personer og AV udstyr.

500 kr pr. time. Book her

Symbion - Østerbro

På Danmarks største kontorfællesskab finder du mødelokaler i alle størrelser og med alt det nødvendige udstyr og mulighed for forplejning.

Mødelokale Symbion
Mødelokale Absalon Hotel

Hotel Absalon - Vesterbro

Flot mødelokale med alt AV udstyr på smukke Hotel Absalon lige ved Hovedbanegården. Plads til 15 personer.

Kontakt os for pris her

Rainmaking Loft - Holmen, København

På det førende tech startup coworking space finder du mødelokaler i alle størrelser og med alt nødvendigt udstyr. Fra 2 personer til store events. Attraktive priser for Sp8ces medlemmer.

Mødelokale Rainmaking Loft
Mødelokale Hostel Østerport

Hotel Østerport - København

Funktionelt og billigt mødelokale lige ved Østerport Station. AV udstyr og plads op til 30 personer. Mulighed for forplejning.

Kontakt os for pris her

Absalon Hotel, København K

I det charmerende pakhus lige ved vandet har I muligheder for at leje lokaler til møder, konferencer og events. Her er 11 mødelokaler, som giver fantastiske muligheder uanset om I er 2 eller 300 personer.

X